Stor dramatik när Väsby åkte ur

Commercial Content | 21+ | T&Cs Apply

Stor besvikelse i Väsby IK efter kvalförlusten mot Kristianstad under gårdagen. Klubben åker ur Hockeyallsvenskan efter en säsong.

Säsongen är över för Väsby för den här gången. Det blev bara en säsong i Hockeyallsvenskan för nykomlingarna som nu är utslagna efter stor dramatik. Ligans jumbo Kristianstad kunde inte besegras flest gånger över fem matcher. Kristianstad drog längsta strået i den femte avgörande matchen efter att lagen delat på vinsterna innan dess. Det krävdes fem matcher för att skilja lagen åt men också förlängning i fler matcher än just den avgörande. Den avgörande matchen mellan Väsby och Kristianstad avgjordes i den femte perioden och dramatiken var stor.

Efter matchen var det stor besvikelse hos Väsby, både ledning och spelarna själva var mycket besvikna. Förlängningsrysaren var en perfekt avslutning på en het matchserie och det blev tillslut Kristianstads Rikard Olsén som stod som hjälte och var väldigt lycklig efter slutsignal.

För Väsby var det annorlunda, som i och med förlusten får spela Hockeyettan nästa säsong. Tränare Mats Lusth uttalade sig till Cmore efter matchen.

Det blir tomt. Plötslig död. Det är ungefär så man känner sig, plötsligt död, säger han till C More.