SHL TV-Guide

Komplett SHL TV-guide hos oss! Ishockey.se erbjuder ständigt uppdaterad information om SHL i sin helhet. Däribland finns allt du behöver veta om kommande matcher, när och var matcherna sänds och så vidare. Vi lägger ett stort fokus på SHL och hos oss hittar du allt du behöver veta inför kommande matcher. TV-tablå med alla matcher, tider och odds hittar du här.

TV-Guide för att se SHL på TV

Nuförtiden är det väldigt enkelt att ta del av matcherna från SHL. I dagsläget är det C More som har rättigheterna för den svenska högstaligan i ishockey och där sänder man samtliga matcher från säsongen. Du kan ta del av matcherna via C More-appen, på din tv eller streama via dina mobila enheter. För att detta skall vara möjligt behöver du ett abonnemang hos C More Sport, vilket du enkelt kopplar dig till via deras hemsida.

Ett fåtal matcher sänds även via gratiskanalen TV4, som tillsammans med C More har hand om SHL-säsongen men framförallt slutspelet.

Uppdaterad TV-tablå och tider

Ishockey.se erbjuder en ständigt uppdaterad TV-tablå för er följare. TV-tablån innehåller allt ni behöver veta när det kommer till SHL. Dessutom tar ni del av detta helt utan kostnad, precis som all annan information på vår hemsida. Under en hel säsong pågår det matcher i princip varje dag, med undantag från landslagsuppehåll och liknande. Det gör att vi har en fullproppad TV-tablå med datum, tider och spelplats med mera inför matcherna du väntar på.

Vi håller dig som läsare uppdaterad med senaste nytt om en ändring skulle tillkomma i någon av matcherna under den långa säsongen. Våra duktiga och pålästa skribenter är ständigt uppdaterade med senaste nytt för att vi alltid skall ha en uppdaterad TV-tablå för våra läsare. Det är en lång säsong framför oss, med både grundserie- och slutspelsmatcher – samtliga under vår kompletta tablå. Följ ditt favoritlag- eller andra lags framfart i SHL genom att ständigt vara uppdaterad hos oss på ishockey.se.

TV-rättigheter för SHL 2022

TV-rättigheterna för SHL-säsongen 2022 ligger hos TV4-gruppen och C More. Samtliga matcher under den stundande säsongen och fram tills säsongen 2029-30 kommer att sändas via deras kanaler. C More har idag mängder av kanaler och matcherna kommer att sändas på bland annat C More Hockey och C More Live.

SHL är en hockeyliga som följs storartat av det svenska folket. Därmed drar man en hel del tittare och när slutspelet drar igång ökar siffrorna. Slutspelet i SHL kommer att sändas via TV4-gruppen och C More. Där kan det dock förekomma huvudsändningar och att några fåtal matcher visas på TV4, framförallt på helger.

TV4 och C More

TV4 och C More har förlängt avtalet och har tv-rättigheter för SHL fram till säsongen 2029/2030. Det innebär att grundserien och slutspelet fram tills dess kommer att sändas via TV4-gruppens kanaler samt nyssnämnda C More, både på tv och via deras streamingtjänst.

Samtliga matcher från grundserien i SHL sänds via C Mores kanaler. Man gör en enorm satsning på den svenska högstaligan och därmed ligger stort fokus på just det. Vi på ishockey.se är ständigt uppdaterade med en dagligt uppdaterad tv-tablå – men det är på dessa kanaler som matcherna kommer att sändas.

Grundserien sänds via C Mores kanaler som sagt, men när slutspelet närmar sig kommer både TV12 och TV4 in i bilden mer och mer. Nya formen ‘’Play in’’ som handlar om två matchserier (åttondelsfinaler) sänds via C More men även TV12. Kvartsfinalerna sänds sedan via samtliga kanaler, men framförallt C More. Semifinaler sänds på C More, TV12 och till viss del TV4 medans hela finalserien sänds på huvudkanalen TV4.

SHL matcher på TV idag

Besök oss för att ta del av vilka matcher som väntar. Ishockey.se har en ständigt uppdaterad tv-tablå att ta del av, där du hittar allt du behöver veta inför matcherna som väntar. Vilka matcher spelas ikväll? Vi har svaret, som du som läsare kan få fram genom några få och enkla klick. Vår tv-tablå uppdateras dagligen med senaste nytt – ändringar i och med matchflytt, tider eller annat. Hitta vilken kanal matchen sänds på genom våran kompletta och proffsiga tablå. Varmt välkommen att ta del av detta hos oss.