SHL Resultat

Ishockey.se uppdaterar ständigt informationen kring SHL och dess resultat. Vi uppdaterar SHL resultaten för säsongen 2021/2022 i realtid och har alltid de senaste resultaten tillhands. Nedan finner du samtliga resultat för SHL!

Alltid senaste resultaten från SHL

Hemsidan är dagligt uppdaterad med SHL resultat av våra duktiga skribenter för att du som läsare skall få den bästa upplevelsen. Vi levererar allt från tabell, poängliga, senaste resultat och allt man behöver veta för att vara uppdaterad kring SHL. Vi lägger stort fokus på samtliga matcher i SHL och resultatet i den matchen du vill följa finns att ta del av både under och efter matchen. De uppdaterade resultaten gör att vi kan få vår tabell över SHL ständigt uppdaterad. 

Följ ditt favoritlags matcher hos oss genom några enkla klick. Ta enkelt reda på när tex. Frölunda spelar sin nästa match, hur de ligger till i tabellen eller deras senaste resultat, allt detta och mycket mer på ett och samma ställe. 

SHL resultat men också tabell

Förutom resultat så uppdaterar vi också tabellen för SHL. SHL tabellen är intressant på det sättet att vi följer lagens resultat och hur dessa utformar sig mot de andra lagen. Tabellen är en huvudsaklig del av vårt arbete, där våra skribenter ständigt har uppdaterad information kring lagens resultat, dess poäng, position, målskillnad och allt det där intressanta. Vi rapporterar därför inte enbart om lagens resultat utan vi har också en tabell att ta del av, en dagligt uppdaterad sådan. 

Tabellen uppdateras dagligen och så fort något händer i dagens matcher. Ett mål kan betyda mycket i en tabell och ett, två eller tre poäng ännu mer. Vi har som prioritet att erbjuda en lättillgänglig tabell som är enkel att läsa av för våra följare. Det skall inte vara svårt att följa sitt favoritlags form, resultat eller tabellposition. Vi på ishockey.se har experter som följer lagen i SHL på nära håll och ständigt tar fram det senaste kring ligan och lagen. Resultaten i samtliga 52 omgångar till en detaljerad men enkel tabell att ta del av med relevant information för just dig. 

Resultaten från idag uppdateras direkt

Vi uppdaterar dagligen resultaten från de senaste matcherna, både under grundserien och under slutspelet. Våra skribenter lägger ner mycket tid för att plocka fram den senaste informationen för dig som läsare. Hos oss på ishockey.se är du därmed dagligt uppdaterad med senaste nytt om lagens resultat och matcher. Skulle du av någon anledning inte kunna följa ditt favoritlags match på TV? Lugn, vi har ett fokus på att uppdatera resultaten från just ditt lags matcher på våran hemsida. Resultaten uppdateras under matchens gång och du kan enkelt ta reda på hur det går genom din telefon, surfplatta eller annan enhet.

Vi på ishockey.se erbjuder detta helt gratis och har mycket mer än bara uppdaterade resultat under matchernas gång. Vi erbjuder senaste nytt i alla dess olika former under grundserien och slutspel. Allt samlat på ett och samma ställe – utan några kostnader. Vår prioritet är att uppdatera våra läsare om resultaten på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Här följer du uppdaterad information dagligen inför, under och efter match.

Se resultat för enskilda lag

SHL drar till sig uppmärksamhet av många hockeyälskare, både i Sverige och utanför landets gränser. Det här gör att mediabevakningen är stor och att det krävs stort engagemang för att hänga med i svängarna. För er läsare är det viktigt att kunna ha ett öga på favoritlaget, där man gärna vill ta del av senaste nytt, deras matcher, dess resultat och allt därtill. Vi på ishockey.se erbjuder just detta där vi uppdaterar enskilda lags matcher och senaste resultat.

Följ ditt favoritlags matcher hos oss på ishockey.se. Vi erbjuder allt från senaste resultatet, liverapport under matchens gång, skadeinformation och allt du kan tänkas vilja veta om ditt favoritlag. Det kan vara inför premiären i SHL, en viktig grundseriematch eller helt enkelt en avgörande slutspelsmatch. Vi har samlat allt på samma ställe och hoppas kunna göra våra läsare nöjda. Vi prioriterar tillgängligheten. Det skall inte vara så svårt och framförallt inte kosta att följa laget man håller på. Hos oss på ishockey.se möts ni av duktiga experter och skribenter som gör detta möjligt.

Frölunda

Klassiska göteborgslaget Frölunda grundades 1944 och har sedan dess skapat en hel del historia i svensk ishockey. Vi har genom åren fått ta del av mängder av duktiga hockeyspelare, allt från Daniel Alfredsson till nutidens Rasmus Dahlin. Under åren har man tagit fem guld i SHL och ständigt varit ett topplag i den högsta ishockeyligan i Sverige. Klubben är även mesta mästare i Champions Hockey League. 

Frölunda leds för tillfället av Roger Rönnberg, den tidigare JVM-coachen som nått så mycket framgångar inom svensk ishockey. Frölunda är och förblir en klubb som går för fina medaljer och det kryllar av intresserade göteborgare som följer laget på nära håll. 

Klappar ditt hjärta för Frölunda? Då har vi på ishockey.se allt du behöver för att följa ditt lags framgångar, motgångar och övriga nyheter dagligen. Vi har lagets senaste resultat i vår guide högre upp på sidan som även inkluderar statistik från varje enskild match.

HV71

Jönköpings stolthet, HV71, är ett klassiskt lag i svensk ishockey. Namnet kommer ifrån klubbens tidigare namn samt året klubben grundades, Huskvarna/Vätterstad, 1971. Klubben har växt på senare dagar och under 2000-talet har man nått framgångar. Totalt har det blivit fem guldmedaljer för HV71 under historien och ännu är man med och slåss i toppen. 

HV71 har i många år varit ett lag att räkna med i svensk ishockey och därmed samlat på sig en hel del intresse. I nuläget finns det mängder av supportrar till klubben, hemmastadda i Jönköping. Vill du som hockeyälskare eller supporter till HV71 följa lagets framfart i SHL? Gör det hos oss på ishockey.se.

Vi erbjuder senaste nytt om HV71 dagligen och har samtliga av lagets resultat. Du kan välja att se enbart HV71:s resultat i SHL och då få upp resultat för aktuell säsong men också historiska resultat som placering i tidigare säsonger eller resultat från en specifik match som du funderar över.

Brynäs

Brynäs är en klubb i SHL med en enorm historia. Laget grundades så tidigt som 1912 och har sedan dess tillhört mängder med sporter. Vi lägger dock fokus på klubbens ishockey, där man genom åren spelat hem 13 SM-guld. Brynäs har dessutom bara varit i 16 SM-finaler, så faktan är helt klart imponerande. Idag tillhör man fortfarande den svenska högstaligan i ishockey. Klubbens senaste guldmedalj tog man 2012. Storhetstiden är inte där, men intresse drar man något enormt. Brynäs har intresse i stort antal och därmed krävs det en stor bevakning från vår sida. 

Hos oss på ishockey.se kan du följa Brynäs framfart och resultat genom svensk ishockey dagligen. Vi uppdaterar ständigt vår guide med lagets resultat där du såklart kan finna resultat för enskilda matcher men också historiska matcher och hur det gått i tidigare säsonger.

Rögle

År 1931 grundades Rögle BK, men det var inte förens 1950 som klubben började sin satsning på ishockeyn. Klubben som stora delar av sin historia tillhört toppen i Sverige, med sitt spel i både HockeyAllsvenskan och SHL (tidigare Elitserien). Klubben har sitt hem i Ängelholm, Skåne och spelar till vardags matcher i Catena Arena. Skåningarna har 10 säsonger i Sveriges högsta hockeyliga, men har ännu inte tagit någon guldmedalj. 

Rögle har under senaste säsongerna etablerat sig med kraft i SHL och är i dagsläget en klubb som utmanar om fina platser i både tabell och slutspel. Nu för tiden slåss man också om vilket lag som är bäst i Skåne, med SHL-konkurrenten Malmö. Det finns därmed ett skånederby att ta del av i och med Rögles medverkan i den högsta hockeyligan i Sverige. 

Vill du som Rögle-fan eller hockeyälskare ta del av vad som händer runt omkring och i Rögle? Följ senaste nytt hos oss på ishockey.se. Våra duktiga experter håller ständigt koll på senaste nytt för att rapportera till er läsare. Vi finns dagligen att kontakta om ni har några funderingar. Nyhetssidan uppdateras dagligen och du kan därmed ha full koll på vad som händer i just din klubb – genom ett fåtal klick. Håll koll på Rögles framfart i SHL och hockeysverige hos oss på Ishockey.se.