SHL 2021/2022

SHL, Svenska Hockeyligan, är Sveriges största ishockeyliga. Ligan grundades 1975 men det var år 2015 som serien började bestå av fjorton lag, som spelar 52 omgångar och slutligen ett slutspel där åtta lag deltar. Slutspelets vinnare blir således svenska mästare och får lyfta den åtråvärda Le Mat-pokalen. På ishockey.se hittar du nyheter om samtliga lag i SHL och information om samtliga matcher.

Faerjestad 2.08 Oavgjort 4.10 Froelunda HC 2.90
Oerebro HK 1.92 Oavgjort 4.20 Timraa 3.30
Roegle
Oavgjort
Skellefteaa
Froelunda HC
Oavgjort
Faerjestad
All odds are from Unibet. Odds kan förändras. Senast uppdaterad mars 24, 2023 6:11 e m.

Välkommen till Ishockey.se sida om SHL

Välkomna till SHL-sidan här på ishockey.se, här kommer ni kunna ta del av precis allt det man kan önska sig vad det gäller SHL. Sveriges bästa hockeyliga har ett rykande hett publikintresse och stort mediautrymme, och kräver således en rejäl bevakning – våra insatta skribenter förser er läsare med all relevant information från SHL, med allt från rapportering, senaste nytt och rykande het statistik.

Förutom att vara den överlägset största ishockeyligan i Sverige så är SHL också den tredje bästa hockeyligan i världen. NHL är naturligtvis svår att rubba på för Sverige, men på hemmaplan är SHL otroligt fängslande för alla runt om i landet. Potentiella nykomlingar och genombrott är ett hett samtalsämne under säsongens gång. SHL har en hel del ”klassiska” lag som gör att intresset är väldigt stort, dessutom har en hel del svenska lag vunnit CHL, Champions Hockey League, under åren, vilket bidragit till ett högt kommersiellt intresse för ligan. Utöver rapporteringar, nyheter och statistik så kommer ni även kunna ta del av speltips för SHL hos oss varje vecka.

Dagliga nyheter om SHL

På ishockey.se kommer ni att kunna ta del om dagliga nyheter om SHL. SHL nyheter på daglig basis är ett måste då SHL är Sveriges bästa hockeyliga vilken har ett enormt stort följe som vill ha dagliga nyheter att ta del av. Med 14 lag som spelar 52 omgångar så krävs det att dagliga nyheter finns för att tillhandahålla våra följare, så alla kan få ta del av senaste nytt om vad som händer i både ligan men också i sitt favoritlag.

Men det är självklart inte bara under grundserien som de dagliga nyheterna kommer att finnas till för utan även slutspelet. Som de flesta vet så är det de åtta bästa lagen i grundserien som går till slutspel, där vinnarna i slutspelet blir svenska mästare. Matcherna i slutspelet spelas bäst av sju. Det lag som vinner grundserien får en bonus på en miljon kronor samt en fördel i slutspelet då man får spela samtliga avgörande slutspelsmatcher på hemmais. De två sämsta lagen får kvala för sin överlevnad i SHL. Detta stora spektakel kräver självklart dagliga nyheter som vi förser er med, och naturligtvis är det helt gratis att ta del av våra nyheter om SHL varje dag.

Våra nyheter om SHL är helt gratis

Hos oss på ishockey.se vill vi gå ifrån det som många stora nyhetsaktörer gör, nämligen att ta betalt för sina nyheter. Våra SHL nyheter kommer att vara helt gratis för alla att ta del av. Våra insatta skribenter förser er läsare med senaste nytt kring SHL varje dag – att följa sitt favoritlag och liga ska inte vara så svårt! Hos oss kan du ta del av de senaste nyheterna om SHL varje dag, med dagens matcher, resultat och uppdaterad tabell – helt utan kostnad.

Vi rapporterar det senaste från SHL

Som läsare på ishockey.se så har man inte bara privilegiet att få ta del av gratis SHL nyheter varje dag – våra skribenter förser er även med det absolut senaste från SHL, med allt från skadeuppdateringar, dagsform, övergångsrykten, matchrapporter och heta intervjuer med seriens alla stjärnor. Vi dukar dagligen fram nyheter om just ditt favoritlag så att du kan hålla dig uppdaterat dygnet runt.

Resultat, tabell och mycket mer

Hos oss kan du ta del av det fullständiga spelschemat för SHL. I SHL så är det 14 lag som tävlar under 52 omgångar och vi täcker hela spelschemat för SHL-säsongen 2021, inklusive slutspelet. För att ni ska kunna ha koll på vilka matcher som spelas och när ert favoritlag skrinnar ut på isen så har ni spelschemat lättillgängligt här. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att följa SHL-säsongen utan att missa när ditt favoritlag spelar.Spelschemat kommer att uppdateras varje dag för att du som läsare alltid ska vara uppdaterad.

Vill du se vilket lag som leder tabellen, om det är ditt favoritlag, även då har du kommit rätt. Att läsa av en tabell är inte alltid det lättaste, men hos oss kan du ta del av en detaljerad tabell för SHL där du kan ta del av all relevant information som kan tänkas behöva, såsom målskillnad, antal poäng, lagens målstatistik och rådande tabellsituation. Här kommer tabellen ständigt att uppdateras så att det absolut senaste tabelläget i SHL finns till ert befogande – att erbjuda dig som läsare ständigt uppdaterad information är en absolut prioritet för oss på ishockey.se.

Hos oss kan du även ta del av samtliga resultat för alla SHL-matcher under säsongens gång. Alla SHL resultat uppdateras direkt efter varje match, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad kring ditt favoritlag om du exempelvis skulle råka missa matchen. Hos oss på ishockey.se kan du även ta del av SHL resultat för tidigare säsonger.

SHL spelas som sagt under 52 omgångar och det kan ibland vara rörigt att hålla koll på vilka matcher man kan se just idag. Självklart för oss på ishockey.se är att uppdatera er med vilka matcher ni kan se just idag. Vi dukar även fram nyheter och senaste nytt på daglig basis, så att du som läsare kan hålla dig uppdaterad inför varje omgång av SHL. Du kan även ta del av speltips inför de flesta matcherna, som skrivs av våra insatta SHL-experter. Det är aldrig fel att öka spänningen i den match du vill följa med ett litet spel vid sidan om!