NHL 2021/2022

NHL (National Hockey League) är världens högst rankade ishockeyliga sett till kvalitet. Ligan grundades i kanadensiska Montreal 1917 och bestod då av fyra klubbar. Idag är NHL världens bästa liga och innehåller hela 31 klubbar (7 från Kanada och 24 från USA)  som varje år gör upp om berömda Stanley Cup. Ishockey.se erbjuder de senaste nyheterna om samtliga lag och deras matcher.

Välkommen till Ishockey.se sida om NHL

Välkomna till sidan om NHL här på Ishockey.se. Här kommer ni kunna ta del av allt som rör NHL, allt från nyheter med senaste nytt, rapportering från matcherna och statistik från våra insatta skribenter. NHL är den hockeyliga som drar till sig mest uppmärksamhet i världen, där finns de bästa lagen med de bästa spelarna och därför lägger vi på Ishockey.se stort fokus på ligan.

Varje säsong finns det flera lag som gör upp om Stanley Cup-titeln och det gör det hela ännu mer intressant. Klassen på ishockey från svenska SHL skiljer sig en hel del och i NHL kan man ta del av ren världsklass i daglig dos. Det finns efter att Vegas Golden Knights anslöt 2017 nu 31 lag som gör upp om den finaste av titlar inom ishockey. Det stora intresset från Sverige grundas i att det finns mycket svenskar i NHL, som dessutom gör det väldigt bra. Ta del av senaste nytt kring våra svenska landslagsstjärnor i NHL och mycket mer hos oss på ishockey.se.

Dagliga nyheter om NHL 2021/2022

Vi på ishockey.se kommer uppdatera med senaste nytt i händelseväg från NHL och därmed erbjuda dagliga nyheter att ta del utav. Intresset för NHL är väldigt stort även här hemma i Sverige, då är dagliga nyheter från nordamerika en självklarhet för oss så att ni läsare kan få det senaste kring laget ni håller närmast hjärtat. 31 lag med normalt hela 82 omgångar över en säsong där det hela avslutas med ett hett och mycket intressant Stanley Cup-slutspel.

NHL prioriteras starkt hos oss på ishockey.se från grundserien till finalen i Stanley Cup. Grundserien avgör vilka 16 klubbar (8 från Eastern Conference, 8 från Western Conference) som får spela Stanley Cup-slutspelet. Säsongen spelas från oktober till juni, där grundserien pågår mellan oktober och april, därefter tar slutspelet vid och avslutas med en final i juni.

Våra nyheter om NHL är helt gratis

Våra nyheter är helt och hållet vara gratis att ta del av. Vi på ishockey.se vill undvika det stora nyhetsaktörer gör just nu med att ta betalt för sina nyheter. Nyheterna som publiceras om NHL är lättillgängliga att ta del av. Våra skribenter jobbar hårt för att dela med sig av senaste nytt kring NHL till er läsare. Allt från slutresultat i spännande matcher, en uppdaterad tabell, senaste nytt kring skador och avbräck i trupperna till övergångsrykten. Det finns mycket NHL att ta del av hos oss – helt gratis.

Vi rapporterar det senaste från NHL

Det är mycket mer än bara gratis nyheter som våra skribenter delar med sig av till er läsare. Våra experter på ishockey.se förser dig som läsare med rykande färsk information inom och kring NHL. Det kan vara allt från läget i lagen, övergångsrykten under perioder, senaste resultaten och en ständigt uppdaterad tabell. Hos oss hittar ni alltså ett stort buffébord med allt som ni behöver veta om NHL under senaste tidens omgångar och nyheter – dygnet runt.

TABELL, RESULTAT OCH MER DÄRTILL

NHL är, som vi nämnde tidigare, en hockeyliga med oerhört mycket matcher att hålla koll på under säsongens gång. Det skall spelas 82 omgångar under en normal säsong plus ett rykande och hett Stanley Cup-slutspel tätt efteråt. För oss på ishockey.se är det en självklarhet att uppdatera er läsare med senaste nytt, vad som kommer längre fram och så vidare. Glöm dessutom inte att ta del av våra experters speltips inför matcherna som väntar. All denna information – helt gratis.

Spelschemat är långt och kan kännas som en evighet men hos oss kan du ta del av ett fullständigt spelschema från NHL, ständigt uppdaterat med senaste resultaten och därtill en aktuell tabellställning i samtliga divisioner. 82 omgångar står uppradade under en normal säsong, redo att ta del av för er läsare. Efter den mycket långa och spännande grundserien väntar Stanley Cup-slutspelet som ni även det kan ta del av hos oss, med det senaste nytt kring vilka lag som möter varandra och de stundande matcherna. Vi kommer i och med detta uppdatera er med senaste nytt från omgång ett i grundserien till den sista signalen i finalen.

Ta enkelt reda på när ditt favoritlag spelar hos oss på ishockey.se, genom den här fliken kommer ni enkelt kunna ta del av när ditt eller övriga lags matcher spelas. Vi ger er de bästa förutsättningarna för att följa NHL på nära håll när sidans information kommer uppdateras dagligen.

Vilket lag toppar tabellen i Eastern Conference? Vi har svaret. Tabellerna kommer finnas tillgängliga för att dagligen hålla koll på hur det går under en spännande grundserie-tid där 31 lag skall bli 16 inför det stundande slutspelet. Vi kommer erbjuda detaljerade tabeller för att undvika några större frågetecken för er besökare. Det är inte helt lätt att läsa av en tabell och därmed kommer vi erbjuda all relevant information som kan tänkas behövas. Statistik som de enkilda lagens totala poäng, målskillnad, gjorda- och insläppta mål samt allt därtill som kan tänkas i en NHL-tabell. Vi på ishockey prioriterar er läsare, vi kommer ständigt uppdatera tabell och resultat för att erbjuda er det senaste tabelläget i NHL.