Liiga 2021/2022

Finlands främsta och högsta hockeyliga, Liiga, premiärspelade säsongen 1975/1976 och har sedan dess blivit en av Europas mest intressanta hockeyligor att följa. Den finska högstaligan, Liiga, spelas över 44 omgångar där 14 lag gör upp om den berömda mästerskapstiteln. På ishockey.se hittar du nyheter och det du behöver veta om Liiga.

Välkommen till Ishockey.se sida om Liiga

Välkomna till ishockey.se och vår sida om den finska högstaligan Liiga. Här kan du ta del av all information som behövs om vårt grannlands främsta hockeyliga. Liiga drar ett hett intresse från Finland, men också från Sverige och övriga hockeynationer. Därför blir prioriteten att uppdatera den här sidan betydligt viktigare för oss. Vi prioriterar Liiga så att du som läsare kan ta del av senaste nytt kring ligan i sig, ditt lag eller något liknande. Våra pålästa skribenter erbjuder nyheter, intervjuer, statistik och allt därtill.

Liiga är en av Europas största hockeyligor och är inte långt efter SHL i status, trots att den svenska högstaligan når snäppet bättre nivå än den finska i nuläget. En klubb som många känner igen namnet på är Jokerit, som numer finns med i KHL. Liiga drar ett stort mediautrymme och publikintresse och därmed är det viktigt för oss på ishockey.se att kunna erbjuda senaste nytt om ligan till er läsare. Under Liiga-taket finns en hel del svenskar, vilket ökar intresset från vårt hemland. Vi erbjuder en uppdaterad dialog med er följare i form av rapporteringar, nyheter och våra experters speltips på Liiga.

Dagliga nyheter om Liiga 2021/2022

Ishockey.se kommer dagligen erbjuda nyheter från Liiga. Det är en del vi prioriterar starkt, att ni följare skall kunna ta del av senaste nytt kring ligan och dess händelser. Finlands högstaliga spelas dagligen och det är en hel del matcher över en säsong. Vi på ishockey.se uppdaterar dagligen från ligans matcher. Har du något favoritlag i Liiga? Lugn, vi ger dig bästa förutsättningarna för att hålla koll på vad som händer i ditt lag.

Liiga spelas under en normal säsong över 44 omgångar vilket är en hel del omgångar för lagen som deltar. Vi rapporterar senaste nytt och mycket mer under grundserien. När slutspelet tar fart är det likadant, vi på ishockey.se är på hugget och är såklart framme när slutspelet startar. Senaste nytt om Liiga inför, under och efter säsongen från våra duktiga skribenter. I slutspelet spelar man precis som hemma i SHL bäst av sju matcher. Våra nyheter tar ni del av helt gratis.

Våra nyheter om Liiga är helt gratis

Vi på ishockey.se erbjuder våra nyheter och speltips helt gratis. Det är vår största prioritet här på hemsidan. Liiga-nyheterna kan ni därmed ta del av vilken tid som helst på dygnet, vilka nyheter som helst och allt därtill helt gratis. Vårt mål är att våra uppgifter, nyheter och allt därtill skall vara lätt att nå för er läsare. Våra skribenter gör jobbet och är dagligt uppdaterade för att ge er det senaste om Liiga. Det skall inte vara så svårt att följa sitt favoritlag.

Vi rapporterar det senaste från Liiga

Uppdaterad information om Liiga dagligen, helt gratis, från våra duktiga skribenter och experter på området. Vi rapporterar det senaste från den finska högstaligan Liiga under hela säsongen, från första matchstart tills sista avblåsning. Ett hett samtalsämne är alltid övergångsrykten, dess marknad och vad som kommer in och vad som går ut i de olika lagen. Självklart uppdaterar vi det senaste från övergångsfönstret, men också omtalade ämnen som skadeläget i lagen, dagsformen, heta intervjuer och mycket mer. Buffébordet är fullt, ta del av senaste nytt från Liiga hos ishockey.se dygnet runt.

Tabell, resultat och mer därtill

När det kommer till Liiga och information man ofta vill ha reda på, så kommer man lätt till spelschema, tabell och poängliga. Det är tre områden som vi ger en större analys kring. Det fullständiga spelschemat finns redo att ta del av. 14 lag gör upp om den berömda titeln som delas ut i slutet av varje säsong. Det är en lång säsong och vi har allt du behöver veta kring den nuvarande, men också tidigare säsonger. Liiga är en högt prioriterad hockeyliga på ishockey.se.

Att ta del av en tabell är inte alltid det lättaste. Vår prioritet att erbjuda information som är lätt att ta vara på lyser upp i detta fallet. Vi på ishockey.se erbjuder Liiga-tabellen dagligt uppdaterad under säsongens alla 44 omgångar. Den detaljerade tabellen innehåller allt från totala poängen för ditt lag, målskillnaden, antalet gjorda och insläppta mål och framförallt den rådande tabellpostionen. Vi ger er de bästa förutsättningarna att ta del av en tabell som är lätt att ha och göra med.

Vi erbjuder er ständigt uppdaterad information kring Liiga. Under spelschemat för Liiga tar du också del av samtliga resultat under säsongen. Söker du också vad som väntar ditt lag härnäst? Ja, då finns det. Vi erbjuder ett fullständigt spelschema, ett dagligen uppdaterat sådant. Vi uppdaterar resultaten direkt efter matchslut och har all information kring matcherna i förhand så som spelplats, speltid och så vidare. Håll koll på hur det går för ditt favoritlag i Liiga hos oss på ishockey.se.

Liiga spelas över en hel del omgångar, över en längre tid och det kan vara rörigt att hålla koll på varje match. Vi erbjuder dig som läsare information, senaste nytt och vad som väntar härnäst på ett enkelt sätt. Hur ser ni TPS match ikväll? Vi har svaret. Buffébordet är dukat och ni har senaste nytt på daglig basis. Glöm för guds skull inte att ta del av våra insatta experter och skribenters speltips på matcherna i Liiga. Det är aldrig fel att höja spänningen lite med ett speltips på den match du följer. Vi på ishockey.se prioriterar er läsare före allt annat.