KHL 2021/2022

Kontinental Hockey League, även kallad KHL, är en ishockeyliga grundad 2008. Ligan innehåller 23 lag från länder som Ryssland, Finland, Kazakstan, Kina, Lettland och Vitryssland. KHL ersatte 2008 den ryska superligan och därmed är majoriteten av lagen från Ryssland. Tanken bakom KHL är att på lång sikt kunna konkurrera med nordamerikanska NHL om de bästa spelarna. 

Välkommen till Ishockey.se sida om KHL

Varmt välkomna till vår sida om KHL här på ishockey.se. Här kommer ni kunna ta del av det mesta från hockeyligan KHL. Kontinental Hockey League, KHL, har som mål att i slutändan konkurrera med den nordamerikanska ligan, NHL och på det sättet kunna få de bästa spelarna. Den här hockeyligan fortsätter att växa och kräver därmed bevakning från våra duktiga skribenter och experter. 

Vi erbjuder senaste nytt från KHL i allt från nyheter, rapportering från matcher, skade- och övergångsläget samt färsk statistik. KHL rankas som den näst bästa ishockeyligan i världen efter NHL och därför drar man också en hel del intresse från publik och media. Lagen kommer dessutom från ett antal olika länder, vilket utökar storleken på KHL. Vi hittar bland annat klassiska Jokerit från Finland, som sedan säsongen 2014 tillhört KHL. Utöver senaste nytt från samtliga lag, matcher och så vidare erbjuder vi också speltips från våra pålästa experter.  

Dagliga nyheter om KHL 2021/2022

På ishockey.se kan ni ta del av dagliga uppdateringar med det senaste från KHL. Nyheter kommer att erbjudas med senaste nytt, allt för att hålla våra läsare uppdaterade. Det är en självklarhet för oss på ishockey.se att dela med oss av det senaste som händer i KHL. Ligan har ett stort antal följare även från Sverige. 

KHL innehåller för stunden 23 klubbar som spelar ett stort antal grundserie-omgångar innan man går in i ett slutspel. Vi kommer att leverera senaste nytt från KHL både i grundserien och slutspelet för att ni läsare skall vara uppdaterade. Lagen möts två gånger under grundserien, en hemmamatch och en bortamatch, innan de åtta högst rankade lagen i tabellen går till slutspel. Det finns två olika konferenser, precis som i NHL. Väl i slutspelet utses ligans bästa lag efter bäst av sju matcher i kvartsfinal, semifinal och finalen. De två olika konferensernas bästa lag möts först i finalen. Allt detta plus mycket mer kring ligan, grundserien och slutspelet är vad vi på ishockey.se erbjuder senaste nytt om till er läsare.

Våra nyheter om KHL är helt gratis

Nyheterna vi erbjuder är helt gratis. Vi bortser från andra nyhetssidor som tar betalt för sina nyheter, det gör inte vi. Våra skribenter erbjuder er det senaste i nyhetsväg och det kan innehålla allt från matchrapporter och intervjuer till skadeläget i ett visst KHL-lag. Hos oss följer ni ert favoritlag med senaste nytt utan några konstigheter, en av våra stora prioriteringar är att ni, utan krångel, skall kunna ta del av det senaste nytt kring laget ni älskar. Buffébordet är ständigt uppdaterat med senaste nytt. 

Vi rapporterar det senaste från KHL

Som läsare på ishockey.se finns det fler möjligheter att ta del av än att bara få ta del av senaste nyheterna kring KHL. Hos oss kan du även ta del av en uppdaterad tabell, senaste resultaten, spelarstatistik och kommande matcher. Håll dig uppdaterad dygnet runt med oss.

TABELL, RESULTAT OCH MER DÄRTILL

Vi på ishockey.se erbjuder ett fullständigt spelschema från KHL. Samtliga 23 lag är samlade på ett och samma ställe, antal omgångar varierar från säsong till säsong men varje lag brukar hamna på omkring 60 spelade matcher. Vilket lag möter ditt favoritlag i nästa omgång? Vi har svaret genom vårt täckande spelschema över KHL-säsongen. Både grundserien och slutspelet kommer prioriteras hårt av oss på ishockey.se för att ni som läsare, följare och supportrar skall kunna få senaste nytt kring ert lags matcher. Spelschemat för KHL kommer att uppdateras dagligen. 

Är du ute efter att se vilket lag som leder tabellen, eller vilket lag som ligger sist i tabellen? Då är du på rätt plats. Vi erbjuder en ständigt uppdaterad tabell över hela KHL, båda konferenserna och allt du kan tänka dig. Tabellerna kommer innehålla all typ av statistik du behöver – målskillnad, antal gjorda mål av ditt lag, insläppta mål, antal vinster och allt därtill. Tabellen kommer givetvis även den uppdateras i samma takt som spelschemat, för att du som läsare skall kunna hålla koll på KHL, vilket lag som har en uppåtgående form respektive sämre form. Uppdaterad information för er följare är något som vi prioriterar hårt. 

Under grundserien, under slutspelet och under samtliga speldagar under KHL-säsongen kommer vi erbjuda den senaste informationen om ditt lag, deras matcher och deras tabelläge. Vi erbjuder en uppdaterad tabell, med senaste resultaten direkt efter slutsignaler. Är du intresserad av historia, så finns också tidigare säsongers resultat och historik uppe på ishockey.se. 

Varje omgång i KHL prioriteras i högsta hugg hos oss. Ni som läsare skall under samtliga omgångar i KHL kunna hålla koll på tider, vart man ser matchen och allt du behöver veta inför matchstart av just den matchen du skall följa. Från den första omgången till den avslutande omgången kommer ni att kunna ta del av våra senaste nyheter kring laget du följer, det hjälper er läsare att ha bästa koll på den match ni väljer att ta del utav. Dessutom kommer ni kunna ta del av våra speltips på matchen från någon av våra duktiga skribenter och experter på KHL. Ett speltips kan vara enkelt, men spänningen ökar om du har har ett sådant att följa under matcherna.