HockeyAllsvenskan 2021/2022

HockeyAllsvenskan är den näst högsta ligan inom svensk ishockey. Ligan grundades år 1999 med namnet Allsvenskan och bestod då av 24 lag uppdelade i norr och söder. Men genom årens gång har ligan bytt namn och antalet lag har minskat ner till 14. På ishockey.se hittar du nyheter om samtliga lag i HockeyAllsvenskan och information om samtliga matcher.

Ishockey.se sida om HockeyAllsvenskan

Välkomna till HockeyAllsvenskans sida här på ishockey.se, här kommer ni kunna ta del av precis allt det man kan tänka sig vad det gäller HockeyAllsvenskan. Sveriges näst högsta hockeyliga kryllar av talanger och bjuder på genombrott efter genombrott. Kvaliteten har ökat rejält på sistone och intresset kring ligan har blivit allt större. Vi har därmed flera insatta skribenter som förser er läsare med all relevant information från HockeyAllsvenskan, med allt från rapportering, senaste nytt och rykande het statistik.

HockeyAllsvenskan är en liga som har blivit allt jämnare under åren. Ligan ger oss den där svårslagna känslan av att alla kan slå alla. Detta leder ofta till en oerhörd spänning där de små marginalerna avgör. Det stora intresset kring SHL skapar även ett större engagemang runt HockeyAllsvenskan. Potentiella nykomlingar och vilka spelare som är redo för nästa steg är ett hett samtalsämne. Utöver rapporteringar, nyheter och statistik så kommer ni även kunna ta del av speltips för HockeyAllsvenskan hos oss varje vecka.

Dagliga nyheter om HockeyAllsvenskan

På vår sida ishockey.se kommer ni att kunna ta del av dagliga nyheter om HockeyAllsvenskan. Nyheter på daglig basis är ett måste för att försöka mätta det suktande ishockey-intresset som råder i landet. Med 14 lag som spelar 52 omgångar så krävs det att dagliga nyheter finns för att tillhandahålla våra följare, så samtliga kan få ta del av senaste nytt kring vad som händer i både ligan och det laget man håller närmast hjärtat.

Våra dagliga nyheter kommer givetvis inte bara finnas under själva grundspelet, utan det är en tillgång vi kommer förse er med även under slutspelets gång. Ett nytt serieförslag klubbades igenom inför HockeyAllsvenskans säsong 2020/2021. Andraligan har nu en liknande modell som SHL vilket innebär ett spännande slutspel efter att grundserien är färdigspelad. Laget som vinner slutspelet blir nu garanterade en direktuppflyttning till SHL, samtidigt som de två sista placeringarna gör upp om nedflyttningen i bäst av sju matcher. Vi kommer förse er med dagliga nyheter som ni kan ta del av utan någon som helst kostnad.

Våra nyheter om HockeyAllsvenskan är helt gratis

Vi på sidan ishockey.se vill gå ifrån det som många stora nyhetsaktörer gör just nu, nämligen att ta betalt för sina nyheter. Våra nyheter om HockeyAllsvenskan kommer att vara helt gratis för alla att ta del av. Våra duktiga skribenter förser er läsare med senaste nytt kring HockeyAllsvenskan på daglig basis – att kunna följa sitt favoritlag och liga på ett enkelt sätt är en självklarhet enligt oss. Hos oss kan du alltså ta del av de senaste nyheterna om HockeyAllsvenskan varje dag, med dagens matcher, resultat och uppdaterad tabell – helt gratis!

Det senaste från HockeyAllsvenskan

Det är inte bara gratis nyheter som våra läsare får tillgång till – utan våra skickliga skribenter förser er även med det absolut färskaste kring HockeyAllsvenskan, det kan vara allt från skadeuppdateringar till övergångsrykten och matchrapporter. Vi kommer duka fram spännande nyheter som håller er läsare uppdaterade dygnet runt.

Tabell, resultat och mer därtill

Ta del av spelschema för Hockeyallsvenskan hos oss på ishockey.se. Hockeyallsvenskan har nyligen infört en liknande slutspelsmodell som SHL med en grundserie på 52 omgångar och därefter väntar ett spännande slutspel. Här kan du ta del av det fullständiga spelschemat för HockeyAllsvenskan, från den första till den sista omgången. I HockeyAllsvenskan är – och naturligtvis täcker vi hela spelschemat för HockeyAllsvenskan 2021, inklusive det spännande slutspelet. Under den här fliken kan ni enkelt klicka er fram för att ta reda på vilka matcher som spelas. Med dessa verktygen ger vi dig de bästa förutsättningarna att följa HockeyAllsvenskan och alltid ha koll på när ditt favoritlag spelar. Spelschemat kommer ständigt förnyas för att du som läsare ska vara uppdaterad.

Vill du se vilket lag som leder tabellen? Då har du kommit rätt. Att läsa av en tabell är inte den lättaste uppgiften, men hos oss kan du ta del av en detaljerad tabell för HockeyAllsvenskan med all relevant information som kan tänkas behöva. Statistik som målskillnad, antal poäng, lagens målstatistik och rådande tabellsituation kan enkelt särskiljas i vår tabell. Här kommer tabellen ständigt att uppdateras så att det absolut senaste tabelläget i HockeyAllsvenskan finns till ert befogande. Att just erbjuda dig som läsare uppdaterad information dygnet runt är något vi prioriterar här på ishockey.se.

Hos oss kan ni ta del av samtliga resultat för alla matcher i HockeyAllsvenskan under säsongens gång. Resultaten i HockeyAllsvenskan kommer uppdateras på vår sida direkt efter varje match, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad om ditt favoritlag eller ligan i allmänhet. Hos oss på ishockey.se kan du även ta del av resultat från tidigare säsonger i HockeyAllsvenskan.

Som vi tidigare nämnt spelas alltså HockeyAllsvenskan under 52 omgångar och det blir väldigt många matcher att hålla koll på. Men för oss är det en självklarhet att du som läsare enkelt ska kunna se vilka matcher som spelas just idag. Vi förser dig även med nyheter och senaste nytt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad inför varje omgång. Samtliga kan dessutom ta del av speltips som skrivs av våra insatta Ishockey-experter. Ett spel inför matchen kan verkligen öka spänningen och därmed höja upplevelsen!