JVM 2021/2022

Juniorvärldsmästerskapen i ishockey, JVM i ishockey, anordnas årligen och är en höjdpunkt i slutet och början av varje år. Turneringen pågår mellan slutet av december och början av januari. 10 landslag delas upp i två grupper och slåss om slutspelsplatserna. Här hittar vi världens mest lovande juniorer från de främsta länderna. Vi på ishockey.se levererar dagligen senaste nytt, i alla former man kan tänka sig, från turneringen.

Ishockey.se sida om Junior-VM 2022

Varmt välkomna till vår sida om Junior-VM 2021. Här samlar vi på ishockey.se ihop all den information ni behöver veta på ett och samma ställe. JVM är mer eller mindre en tradition kring årsskiftet att följa för oss hockeyintresserade svenskar. Turneringen drar åt sig en oändligt med intresse, både från Sverige och andra inblandade länder världen över, och därmed krävs en rejäl satsning från vår sida. Ishockey.se kommer inför, under och efter turneringen att förse er läsare med relevant information, senaste nytt om lagen och det ni kan tänka er. 

Våra insatta skribenter på ishockey.se är ständigt i arbete. Junior-VM är en tidpunkt på året där vi är i som mest arbete – vi erbjuder mer än bara senaste nytt. Ishockey.se kommer, genom sina pålästa och mycket kunniga experter, skicka ut speltips inför matcherna i Juniorvärldsmästerskapet. Vi, precis som ni, har ett enormt intresse för Junior-VM och därmed har vi som hög prioritet att alltid ha senaste nytt kring turneringen framdukat. 

Dagliga nyheter om JVM 2021/2022

På ishockey.se kommer ni att kunna ta del av senaste nyheterna kring Junior-VM. Våra skribenter uppdaterar sidan med senaste nytt dagligen, för att ni läsare skall kunna vara så bra uppdaterade som det bara går. Nyheter dagligen är ett måste för oss, då intresset för JVM är enormt. Varje upplaga deltar världens tio främsta U20-landslag med några väldigt intressanta spelare som senare förväntas gå i NHL-draften. Supertalangerna i turneringen ökar intresset en hel del och är något vi skriver senaste nytt om givetvis. 

Hos ishockey.se tar du del av det senaste kring just ditt landslag. Sverige har, som vi nämnde tidigare, ett stort följe och därmed är det extra viktigt för oss att dagligen uppdatera nyheterna kring det svenska landslaget, men också de övriga landslagen. De dagliga nyheterna från oss levereras från och med turneringens start till att den är avslutad. Inför turneringen, under gruppspelet, inför slutspelet och efter turneringen med allt från nyheter, senaste nytt och speltips inför de olika matcherna. 

Våra nyheter om JVM är helt gratis

Nyheterna från ishockey.se är helt gratis att ta del av. Vi tar avstånd från att ta betalt för våra nyheter och väljer istället att öka kvaliteten på dessa. Våra insatta skribenter är pålästa inom ämnet det gäller och ständigt i arbete för att leverera senaste nytt till er läsare – varje dag. Vi tycker att det skall vara lätt att följa sitt favoritlag i en liga, turnering eller övrigt och därmed är och förblir våra nyheter helt gratis. Ta del av vårt JVM-spelschema, uppdaterad tabell under turneringens gång, senaste nytt kring ditt lag och mycket mer på ishockey.se.

Vi rapporterar det senaste från JVM 2022

Som läsare på ishockey.se finns det fler fördelar än att endast ta del av våra dagliga nyheter kring turneringen och Sveriges JVM-landslag. Här rapporterar vi också senaste nytt från hela turneringen, vilket kan innebära: skadeläget i de olika lagen, matchrapporter, intervjuer inför och efter matcherna och mycket mer än så. Vi dukar helt enkelt fram ett fullspäckat buffébord med allt du som läsare behöver veta om JVM, inför, under och efter turneringens gång. 

TABELL, RESULTAT OCH MER DÄRTILL

Juniorvärldsmästerskapet spelas årligen och Sverige har haft en mycket fin historia i turneringen. Gulden har kommit (1981, 2012) och Sverige har goda möjligheter inför turneringarna som väntar kommande år. Turneringen spelas varje år med tio landslag, fördelat över två grupper där de främsta lagen når slutspel. Intresset för turneringen är enormt världen över och därmed prioriterar vi på ishockey.se turneringen enormt. 

Ta del av vårt fullständiga spelschema över turneringen, uppbyggt för att vem som helst skall kunna förstå läget. Vi täcker båda grupperna med samtliga matcher som väntar och så även det stundande slutspelet så fort informationen om vilka som möts har kommit. Ni nås av allt från spelplats, tid och vilka lag som möts. Vi ger dig de bästa förutsättningarna inför och under turneringens gång med senaste resultaten för att du som läsare skall vara dagligt uppdaterad. 

I och med att spelschemat släpps kan det vara bra att hålla koll på en fullständig och uppdaterad tabell över turneringens gång. Här kan ni som läsare inte bara följa hur det går för Sverige, utan också hålla koll på resterande landslag som deltar i Junior-VM. Vi erbjuder en fullständig och utförlig tabell med allt ni behöver veta – på ett så enkelt sätt som möjligt. Hos ishockey.se kan du som läsare ta del av lagets totala poängskörd, målskillnad, gjorda mål och därmed såklart det rådande tabelläget. Tabellerna uppdateras dagligen då vi på ishockey.se har som prioritet att leverera det senate till våra läsare. 

Ta del av all uppdaterad information hos oss på ishockey.se. Vi erbjuder våra läsare det senaste om allt kring Juniorvärldsmästerskapet. Hur går det egentligen för Sverige i JVM? Vi har svaret för det och mycket mer därtill. Hur gick det för Sverige under senaste JVM? Det finns svar, eftersom vi erbjuder äldre statistik från tidigare turneringar genom åren. Våra pålästa skribenter levererar nyheter i alla former, men du som läsare kan även ta del av speltips till de olika matcherna under turneringens gång, för att spetsa till spänningen en aning.